Wie ik ben

Wie ben ik
Yvonne Woordes
Wie ben ik

Mijn naam is Yvonne Woordes en voor mijn eigen bedrijf geef ik individuele en groepsgerichte familieopstellingen en daarnaast verzorg ik jaaropleidingen familieopstellingen. Verder ben ik trainer bij IVSW (Elmer Hendrix) waar ik workshops geef en trainer ben van de jaaropleiding familieopstellingen. En ik werk als trainer voor de Academie voor Geesteswetenschappen waar ik verkorte opleidingen familieopstellingen geef.

In 2009, tijdens een opleiding tot paardencoach, ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen. In eerste instantie was ik sceptisch en vond ik het vaag. Toch besloot ik me aan te melden voor de opleiding. Ik deed in die tijd veel coachopleidingen en deze kon er ook mooi bij. Toen de dag was aangebroken dat ik mijn eerste weekendopleiding had tot familieopsteller, ging ik er met lood in mijn schoenen naar toe. De eerste twee weekenden vroeg ik me echt af of ik op de juiste plek was. Was dit wel iets voor mij? Totdat ik zelf een vraag mocht inbrengen. Alles klopte en ik was direct overtuigd. Het was mooi, pijnlijk, draagbaar, oprecht en ik voelde me voor het eerst echt gezien. Ik had al veel gedaan op het gebied van coaching maar niet eerder had ik iets zo diepgaands ervaren waarbij ik zoveel inzichten kreeg.

In de jaren daarna heb ik veel opstellingen voor mezelf gedaan. Ik ervoer mijn leven als zwaar, was vaak moe en voelde me alsof ik in dienst was van het leven. Ik had een chronische darmontsteking (ziekte van Crohn), ik gebruikte veel medicijnen en volgens de artsen zou ik er nooit meer vanaf komen. Inmiddels zijn we vele jaren verder, heb ik veel ziekmakende patronen van mezelf aangekeken, gebruik ik geen medicijnen meer en geniet ik volop van het leven. Keuzes maken is een stuk eenvoudiger en aan moeilijke momenten kan ik me veel beter overgeven.

In 2016 heb ik de opleiding tot kindercoach op basis van familieopstellingen gevolgd en heb ik daarna nog twee keer de opleiding familieopstellingen gedaan. Inmiddels begeleid ik al jaren 15 jaar met veel passie familieopstellingen in groepen en één op één.

Werken als familieopsteller is ontzettend fijn en ik doe dit met heel veel liefde, passie en oprechtheid. Elke opstelling is weer bijzonder, mooi, puur en eerlijk.